Bezdomovec kradol hodinky, vlámania do bytov v Humennom

14.06.2006 Celý región

V pondelok večer pred OD na Levočskej ulici v Prešove pristúpil k 81-ročnému mužovi z Prešova neznámy muž, ktorý ho oslovil, prehodil niekoľko slov a zároveň...
V pondelok večer pred OD na Levočskej ulici v Prešove pristúpil k 81-ročnému mužovi z Prešova neznámy muž, ktorý ho oslovil, prehodil niekoľko slov a zároveň mu z ľavého vrecka kabáta ukradol náramkové hodinky . Po krádeži hneď začal utekať preč.

Zadržal ho ďalší Prešovčan, ktorý privolal aj políciu. Policajti na mieste zistili , že kradol 43-ročný muž z Prešova, ktorý žije na teritóriu mesta ako bezdomovec. Poverený policajt skráteného vyšetrovania vzniesol mu obvinenie pre prečin krádeže a bude stíhaný na slobode. Hodinky polícia vrátila ich majiteľov. Vlámania do bytov v HumennomPolicajti skráteného vyšetrovania v Humennom od včera vyšetrujú dva prípady vlámania sa do bytov na Košickej ulici v Humennom. V obidvoch prípadoch páchateľ vylomil vchodové dvere a prehľadal miestnosti . Z jedného bytu odcudzil peniaze aj zlaté šperky - prstene, náušnice, retiazky a iné, čím majiteľom spôsobil škodu vo výške najmenej 76 800, - Sk. V druhom byte kradol to isté – peniaze aj zlaté šperky a spôsobil majiteľom škodu vo výške 12 600, - Sk. Ku vlámaniu došlo včera v dopoludňajších hodinách. Prípady vyšetrujú humenskí policajti skráteného vyšetrovania ako prečiny krádeže a porušovania domovej slobody. Vlámanie do rodinného domu v LechniciVčerajšie vlámanie do jedného z rodinných domov v obci Lechnica vyšetrujú policajti Obvodného oddelenia polície v Spišskej Starej Vsi. Ku skutku došlo v čase od 16.15 h do 17.30 h. Len takýto krátky čas stačil zlodejovi, aby z rôznych izieb rodinného domu odcudzil peniaze aj mobilný telefón. Krádežou poškodenej majiteľke tak vznikla škoda vo výške najmenej 16 500, - Sk.
 

Vyberte región

mark